20 september 2009

the munchies

Ett äpple, en apelsin, en nektarin - dippade i vaniljyoghurt 2% fett.

Gott. Äta nu då?

Uppdatering kl 02:02 - Sia Vaniljgräddglass. Massvis.
Dumt ja, men jag orkar inte riktigt bry mig idag.

Uppdatering 05:50 - Jag är tjockast i stan. Kolla in den här gravidmagen! Okej, skärpning nu. Måndag är som vanligt en perfekt dag att skärpa till sig på. Så skärpning!!

4 kommentarer:

  1. Oj va du var uppe länge.. Men nu är det måndag. Så nu är det nya tag. Kom igen! Kram och pepp

    SvaraRadera
  2. Hmm, det som funkar bäst för mig är först och främst att gå low-carb, enklare för mig att ha disciplin och att inte ha något sötsug, det försvinner verkligen. Sen går jag just nu på juice-fast, namnet kanske är lite missvisande eftersom jag inte dricker just juice (för mycket socker), men jag gör proteinshakes, och bär-shakes, massa jordgubbar, och varmakoppen. Juice-fastan är mest för att jag vill ha en platt mage... Lite old-school kaloriräkning är ju aldrig fel heller. Hur går det för dig inför 60-dagars utmaningen? Hoppas det är ok att jag lägger till dig i min länk-lista?

    SvaraRadera
  3. sluta vara så hård mot dig själv, ingen mår bra av elaka ord mot sig själv!!! okej, du hade en skräpdag/natt och inte någon motivation.
    Men om du har fler bättre dagar än dåliga så är det i rätt riktning och tänk istället vad du kan göra nästa gång du kommer i en svacka -vem vet,nästa gång kanske du tacklar det bättre då?
    Ny vecka och kämpa på!:)

    SvaraRadera
  4. Jag håller med Li, inget mår bra av att skriva elaka ord om sig själv. Ta tag i det igen istället och kör hårt!!

    Kramiz!

    SvaraRadera