16 juni 2009

The must haves

Nu är det snart midsommar!!! Så himla härligt!! =)

I förberedelserna finns det ju en del must haves - hrmhrm - Jag tar hjälp av Niveas brun utan sol för att fejka lite bränna, eftersom det varit oktober den senaste tiden så är ju all fin färg som bortregnad. Denna är lätt att applicera eftersom det är sprayflaska och det blir fin färg som inte är orange alls.


Mina "sockerfria" godisar såklart - viktväktarnas salta lakritsar - mums - och extras caramel med choklad i - muuuuums! Har jag alltid i väskan.


Ett tips för att få i sig mycket vatten - ha det redo i en "zippy"-flaska! Kanon att ha i kylen, då är det alltid den man väljer först när man öppnar kylen eftersom man slipper hämta glas =)


Utöver vatten försöker jag få i mig vitt eller grönt te varje dag - massvis med antioxidanter som bl.a. rensar kroppen på gifter. Jag köper dem på en ekologisk/vegetarisk/fair trade-butik som heter Astrid & Aporna (urgulligt!) - här är senaste köpen; vitt te med jordgubb, vitt med vanilj & grönt chai. Mums!


Och sen ett tips till er som lixom jag inte klarar av riktig brännvins-snaps typ skånes o besk o sånt (bläääääää) - blanda sprit 50/50 med koncentrerad saft av valfri favoritsmak! Här nere kallad "tösa-snapsen" (för det blir riktigt gott!!!) - förr blandades det med Fun Light men jag gillar inte den smaken längre så i år ska det blandas med riktiga grejer - Önos Rabarbersaft (man dricker ändå så lite).


Sist men inte minst bjuder jag på en bild på väääääääääärldens godaste muffins!!!! Äpple & kanel. Åh vad sugen jag blir nu... Ni kommer bli ur-poppis om ni bjuder på dem, jag lovar! Receptet hittar ni HÄR!


Imorgon har jag vägdag - wish me luck!!

2 kommentarer:

  1. Även jag hinkar i mig massa vitt o grönt te samt gojibär. Köper allt på en kikesisk butik kinabutik.se

    SvaraRadera
  2. Härliga tips!
    Jag håller såklart tummarna för dig imorgon. =)

    SvaraRadera