21 maj 2009

Då var det dags igen...

för en ny vikttävling - denna gång arrangerad av http://www.15kilosraset.blogspot.com/
INVÄGNING på 77,6 kg

Vi startar idag och håller på i 3 veckor - går alltså i mål onsdagen 10/6.

Tävlingsregler:
· Tänk ut någonting matrelaterat du ska avstå ifrån under de närmaste tre veckorna, det ska vara en utmaning så tänk till ordentligt..
· Målet är att varje deltagare ska gå ner 1,5kg, och den som klarar att hålla sin nolltolerans bidrar med 1 "bonusminuskilo".
[
Blir ditt resultat -1,3 kilo kommer jag alltså lägga in -2,3 när jag räknar ihop hela lagets resultat.
]


Det innebär 76,1 om 3 veckor - ja tack GÄRNA!! Vill jättegärna väga 75kg till midsommar, vilket är om 4 veckor = 2½ kilo = drygt 0,6 i veckan. Och det kan jag säkert klara om jag bara vill så nu jäklar ska jag kämpa på! Jag har ju min ordinarie vägdag på fredagar och det ska jag fortsätta med - dvs imorgon. Och jag ligger 2 hekto upp sen förra fredagen men det är helt ok ändå eftersom jag legat stabilt under 78 hela veckan till skillnad från förra!

Jag har funderat på vad jag ska avstå ifrån... Jag är ju inte så bra på det här med förbud, därför valde jag att skippa LCHF/GI och köra på Viktväktarna igen (vilket ju funkat ganska bra hittills). Jag övervägde glass men det är rent självplågeri - och det kommer jag aldrig kunna hålla! Jag hade kunnat säga godis - men jag är ingen godisgris så enbart godis hade jag nog kunnat låta bli, alltså inte någon jättestor utmaning.
Därför säger jag INGET godis, chips, nötter, popcorn, snax - dvs allt sånt man plockar i sig av bara farten, speciellt i kombination med alkohol. DET kommer bli en utmaning... DESSUTOM inga kakor, tårtor, bakverk eller liknande - med undantag imorgon, då firar vi mammas och systers födelsedag så då ska jag äta en liten bit smörgåstårta OCH vanlig tårta. Så det så.

Här är lagen - passar mig utmärkt att vara ett Pära, känner mig ungefär som ett sånt idag...

Äpplen

http://vimsansviktblogg.blogspot.com/
http://www.freewebs.com/jonnaodevil/trning.htm
http://viktminskning.blogsome.com/
http://pempans.blogg.se/
http://halsorummet.blogg.se/
http://nyform.blogg.se/
http://veronica-ifokus.blogspot.com/
http://kostmotion.blogspot.com/

Päron

http://15kilosraset.blogspot.com/
http://viktig-ija.blogspot.com/
http://ganer.blogg.se/
http://10kilominus.blogspot.com/
http://verasvikt.blogg.se/
http://smaljeans.blogg.se/
http://molnina.blogg.se/
http://viktdrottningen.blogspot.com/


1 kommentar:

  1. WOOHOOO! jag är också ett päron och den 10/6 så ska jag (enligt reglerna) väga 60,0 !!! MER EN GÄRNA! :D:D:D:D kämpa! vi kommer fixa detta.

    SvaraRadera